FAQ

Chocolade, Bestellen en Bezorgen. 

Door de bonbons te bewaren in de koelkast zullen deze het langs houdbaar zijn. Tip! Haal een halfuur voor serveren de bonbons uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.

Alle bonbons bevatten, zuivel, gluten en gekleurde cacaoboter, daarnaast hebben de bonbons sporen van soja, noten en allergenen.

Aan te raden binnen 2 weken te consumeren, wanneer de bonbons op de juiste temperatuur bewaard worden.

Nee dit is helaas niet mogelijk. Door het vele handwerk en kwetsbare product nemen wij geen bestellingen terug. Heeft u wel een klacht of opmerking van u binnengekomen bestelling. Neem dan wel z.s.m. contact met ons op, dan kijken wij naar een passende oplossing.

U kunt betalen via Ideal en creditcard

Dit is alleen mogelijk wanneer u contact met ons opneemt en wij tot een datum en tijd overeenkomen.

Het kan wel eens voorkomen dat er geen bevestiging zichtbaar is in uw inbox. Mocht dat zo het geval zijn, check dan voor de zekerheid uw spam. Zorg er ook voor dat het e-mailadres correct is ingevuld, zodat u de bevestiging en track & trace code niet misloopt! Toch niks ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan gaan we ermee aan de slag.

De mogelijkheden van verzenden zijn met pakketpost en brievenbuspost.
Het risico van brievenbuspost is echter wel groter op beschadiging dan pakketpost.
 
Brievenbuspost is alleen mogelijk wanneer de optie erbij staat.

Na de geplaatste bestelling gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. Daarna streven wij de bestelling binnen 2-3 werkdagen te bezorgen. Wij zullen de bestelling via PostNL versturen dus hebben na het opsturen hier geen invloed op. 

De kwaliteit van onze producten staan voorop en daarom zullen wij bij temperaturen boven de 21° geen bestellingen verzenden. De levertijd kunnen we hier tijdelijk niet garanderen. Wanneer de temperatuur in heel ons land gedaald is onder de 21° versturen wij weer onze chocoladeproducten.

Natuurlijk is het wel mogelijk om uw bestelling met deze tempraturen op te halen bij ons op locatie. Neem dan graag wel even contact met ons op, dan kunnen we samen tot tijd en datum overeenkomen!

Interesse? Neem contact op!