Welkom bij

Glans Chocolade

Over Glans

''In elke bonbon proef je mijn passie voor perfectie''

Door mijn werkervaringen in hogere segment restaurants, streef ik perfectie na bij elke bonbon. Bonbons maak ik met het doel iedereen te verbazen met een verrassende smaaksensatie. 

Spelen met kleur en smaken om een aparte én vooral lekkere chocoladebeleving te creëren, die je misschien niet altijd verwacht. Glans staat voor chocolade van hoge kwaliteit, eerlijke ingrediënten en pure smaken.

Door de bonbon met de juiste aandacht en passie te behandelen, creëer je de mooiste Glans. Elk product bij Glans ziet er daarom Glanzend uit.

Yentl van Gilst

Eigenaresse

Ik deed vroeger als klein meisje niks liever dan taarten bakken en heel veel koken. Voor elke verjaardag pakte ik groots uit en elk recept moest een keer worden uitgeprobeerd. Ik starten mijn eerste jaar in mijn opleiding als kok en zocht daarbij een passende stage. Ik kwam terecht bij restaurant De Nederlanden in Vreeland. Ik behaalde mijn eerste jaar en stroomde door naar zelfstandig werkend kok. Restaurant ‘T Amsterdammertje Loenen aan de Vecht werd mijn volgende werkervaring.

Ook begon daar mijn avontuur met Bocuse Do’r. Samen met Marco Van Der Wijngaard wonnen wij de Nederlandse finale 2019 en streden wij voor het Nederlandse team in 2020 in de Europese finale Bocuse Do’r in Estland. Mijn opleiding gespecialiseerd kok Sterklas sloot ik af bij restaurant de Burgemeester. Na het behalen van mijn opleiding werd ik hier toegewezen als patissier, waar ik invloed had op de desserts en friandises. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij restaurant Latour in het 5 sterren hotel, Huis Ter Duin in Noordwijk.