Welkom bij

Glans Chocolade

Over Glans

''In elke bonbon proef je mijn passie voor perfectie''

Dankzij mijn werkervaring in hogere segment restaurants, streef ik naar perfectie bij elke bonbon die ik maak. Mijn doel is om iedereen te verrassen met een smaaksensatie die blijft hangen.

Ik speel met kleur en smaken om een unieke en vooral heerlijke chocolade-ervaring te creëren, die je wellicht niet verwacht. Glans staat voor chocolade van hoge kwaliteit, eerlijke ingrediënten en pure smaken.

Door elke bonbon met de juiste aandacht en passie te behandelen, ontstaat de prachtige Glans. Elk product bij Glans straalt dan ook van perfectie.

 

Yentl van Gilst

Eigenaresse

Als klein meisje deed ik niets liever dan taarten bakken en koken. Voor elke verjaardag pakte ik groots uit en wilde ik elk recept uitproberen. Toen ik mijn eerste jaar van mijn koksopleiding begon, zocht ik naar een passende stage. Zo kwam ik terecht bij restaurant De Nederlanden in Vreeland. Na het behalen van mijn eerste jaar, ging ik verder als zelfstandig werkend kok. Mijn volgende werkervaring deed ik op bij restaurant ‘t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Ook begon daar mijn avontuur met Bocuse Do’r. Samen met Marco Van Der Wijngaard wonnen wij de Nederlandse finale 2019 en streden wij voor het Nederlandse team in 2020 in de Europese finale Bocuse Do’r in Estland. Mijn opleiding gespecialiseerd kok Sterklas sloot ik af bij restaurant de Burgemeester. Na het behalen van mijn opleiding werd ik hier toegewezen als patissier, waar ik invloed had op de desserts en friandises. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij restaurant Latour in het 5 sterren hotel, Huis Ter Duin in Noordwijk.